Apie mane

Mano istorija

Labas, aš Indra! 

Esu ieškotoja.

Partnerė, 2 paauglių pamotė, sertifikuota santykių koučerė, be 5 minučių psichologijos studijų absolventė, podcasto, straipsnių ir kursų apie santykius autorė.

Prieš 8 metus prasidėjusios mano gyvenimo pamokos iš esmės pakeitė požiūrį į brandžius santykius ir įtaką gyvenimo kokybei.

Išgyvenau skyrybas su buvusiu vyru, tapau pamote 2 savo partnerio vaikams bei susidūriau su daugybe jungtinės (antrosios) šeimos iššūkių. Jaučiausi pasimetusi, nusivylusi ir vieniša. Ieškojau specialistų, ekspertų, mentorių, tačiau galinčių iš tiesų suprasti mano situaciją radau vos keletą.

Mano palaikymas

Žinau, kaip svarbu išgirsti, kad Tu ne viena!

Kad Tavo jausmai ir išgyvenimai yra normalūs ir suprantami!

Tačiau net patys artimiausi – partneriai, ne visada tai gali suteikti.

Norint įveikti kylančius sunkumus, taip svarbu ieškoti palaikymo ir Tavo situaciją suprantančių žmonių.

Taigi, šiandien, apjungusi asmeninę ir profesinę patirtį bei koučingo ir psichologijos žinias, padedu moterims ir poroms, kurios susiduria su sunkumais partnerystėje, išgyvena pamotės arba skyrybų etapo atneštus sunkumus.

Mano tikslas

Tikiu, kad kiekvienas galime susikurti geresnę gyvenimo kokybę, todėl pagrindinis mano tikslas šiame gyvenimo etape – palaikyti jus.

Jeigu jauti, kad santykių kokybė Tavęs ne(be)tenkina, jeigu jautiesi užburtame konfliktų rate, jeigu nori išsiskirti, bet nežinai, kaip tai padaryti – susisiek su manimi.

Kartu ieškosime sprendimo būdų ir įrankių, padėsiančių jums kurti kokybišką ir pilnavertį gyvenimą.